VIDEOMARKEDSFØRING

Let’s Move You hjælper virksomheder med videomarkedsføring, hvilket indbærer at producere og bruge video som værktøj i kommunikation, branding og markedsføring.

Kundernes tid opmærksomhed er begrænset og budskaberne skal formidles kort, klart og tydeligt.

Der er lavet undersøgelser der viser at video, kan forlænge brugerens besøgstid på din hjemmeside med op til 800%.

VIDEOMARKEDSFØRING er blevet en nødvendighed for at få kundernes opmærksomhed.

Videofilm bruges til at informere, til brugsvejledning, produktpræsentationer, virksomhedsprofiler, storytelling, markedsføring og branding. Med videofilm kan I skabe følelser, stemminger og oplevelser.

Små og mellemstore virksomheder har med de sociale medier og internettet fået adgang til at bruge videomediet i markedsføring og kommunikation. Tidligere skulle der ofres dyre minutter på sendetiden på TV. – På de sociale medier er ‘sendetiden’ GRATIS.

Med videomarkedsføring har I de bedste muligheder for at nå målgruppe I ønsker. 

 

Youtube

Større end du tror

For at opnå bedst muligt resultat ud af din videomarkedsføring, er det vigtigt dine videoer kommer ud et sted hvor der er mange brugere og der er Youtube det optimale sted. Videofilm som I producerer for at informere og give øget service til målgruppen, både nuværende – og potentielle kunder og brugere. Dine kunder har adgang til YouTube, når de har behov for netop din ydelse, 365/24/7.

Det er gratis at abonnere på din YouTube kanal og dine abonnenter får besked, når I har oploadet en ny video, som de endnu ikke har set via gmail eller når de åbner deres YouTube. 

På Youtube er dermange avanceret indstilling, som vi er eksperter i. Her har du både mulighed for vise en bestemt video til nye potentielle kunder på din youtube kanal, mens du kan vise en helt anden video til folk der allerede har abonneret.

Referencer

Nedenunder kan de se et bredt udvalg af Youtube kanaler vi har sat op for vores kunder. Kanalen bliver tilpasset, så den passer til netop dit behov. Vi opsætter med profil- og coverbillede, sociale medier, søgeord, beskrivelse med mere.

 Skal du også have en professionel Youtube kanal til din virksomhed? 

 

 

Youtube

Himmerland Golf & Spa Resort

Buus & Co.

Hydrema

Golf Chip Challenge

Visit Aalborg

Hjulmand Kaptain

Smart City

Beierholm Revision

Fønix Komfort

Visit Nordjylland