Præsentationsvideo - Skab opmærksomhed!

Med en præsentationsvideo kan man give en mange informationer på kort tid. Faktisk siger man, at man kan erstatte 1.8 mill. ord på ét minut på video. I forhold til almindelige billeder og tekst, så kan en video komme mere i dybden og få talt direkte til en potentiel kunde. Det kræver kun kundens opmærksomhed og det stiller ikke krav til læsning og lang tids koncentration.

Hvis vi tager eksemplet her til højre, så kommer vi rundt om virksomheden Buus & Co. Vi får at se de ansatte i arbejde og dermed får vi et indblik i deres dagligdag og hvad de tilbyder af forskellige services.

En præsentationsvideo kan bruges til helt nøjagtigt det formål du ønsker. Skal der gåes i dybden med virksomheden? Eller skal der fortælles en historie? Vi producerer flere former for præsentationsvideoer, der kan omhandle alt lige fra virksomheder til produkter.

Eksempel på præsentationsvideo – Buus & Co.

Eksempel på produktvideo – Fønix Komfort

Det kan også være at du har et produkt du gerne vil fremhæve. Du har måske allerede en webshop, men du vil gerne fortælle dine potentielle kunder mere detaljeret om, hvad man kan forvente ved et køb hos jer.

Her til venstre har finder du en video, vi har produceret til Fønix Komfort. De sælger el-scooter til bla. svagt gående. I videoen ser vi deres City Cabino og en glad ejer. Vi får et autentisk indblik i hans erfaring med produktet og vi ser hvordan det påvirker hans hverdag. På 1 minut har vi fået en tryghed ved produktet gennem hans oplevelser, vi har set ham betjene sin City Cabino og vi får del i hans oplevelse, glæde og følelsen af frihed.

Ønsker du også at skille dig ud fra mængden?

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad vi kan gøre for dig, for at nå netop din målgruppe med video.